top of page

ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT

ti sort baggrund.png

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende sikkerheds tjek af din bolig

inden du beslutter dig for hvilken alarm løsning du vælger. Klik her

 

Din Alarm Leverandør i hele Østjylland

ajax-systems-oprema-uk-distribution-part
ajax_Hand_House-1024x466.png

Hos os ejer du alarmen og den installeres af faguddannede elektrikere.

products_intro2@1x.png

 

Hvorfor er en privat alarm vigtig for dit hjem?

I Danmark er der kommet et større fokus på privat og erhvervs alarmer samt sikkerhed. Derfor kan en alarm være en god investering, så du kan føle dig sikker i dit eget hjem.

I forlængelse af dette kan butiks sikring være en oplagt investering for din virksomhed, hvis du også vil undgå indbrud her.

Et indbrud i dit hjem kan være en meget dyr, men samtidig også en meget ubehagelig oplevelse. Du bør derfor anskaffe dig den bedste privat alarm til dit hjem, så dine værdier og personlige ejendele er godt beskyttet.

 

Ofte har hjem, der har installeret alarm en lavere risiko for indbrud.

Der er nemlig mange fordele ved en privat alarm til dit hjem og det derfor en investering, du bør overveje.

Ajax-kit-Sort_edited.png
350.000 mennesker i 90 lande over hele verden har allerede tillid til Ajax!

Ajax sikkerhedssystem er:

INDBRUDSBESKYTTELSE
Detektorer vil bemærke enhver bevægelse, åbning af døre og vinduer eller glasbrud. I det øjeblik nogen kommer ind i et beskyttet område, tager MotionCam billeder. Du og dit sikkerhedsfirma vil vide, hvad der skete - ingen grund til at bekymre sig.

FORSTÆRKNING MED ET KLIK
I nødstilfælde skal du trykke på panik-knappen i appen, på tastaturet eller tastaturet. Ajax underretter øjeblikkeligt alle systembrugere om hændelsen og anmoder f.eks om hjælp fra Securitas A/S kontrolcentral.

BESKYTTELSE MOD BRAND & CARBON MONOXID FORGIFTNING
Branddetektorer reagerer på røg, hurtig temperaturstigning eller farlige mængder af det ubemærkede kulilte i rummet. Hvis der er noget galt, vil detektorens høje sirener vække en fra selv den tungeste søvn.

BESKYTTELSE MOD OVERSVØMMELSE
Med Ajax vil du ikke oversvømme dine naboer. Detektorer fortæller dig om det overfyldte badekar, lækager i vaskemaskinen eller sprængte rør. Et relæ aktiverer straks den elektriske ventil for at slukke for vandet.

VIDEO OVERVÅGNING
Se sikkerhedskameraerne i appen. Ajax understøtter hurtige integrationer af Dahua, Uniview, Hikvision, Safire udstyr. Andre IP-kameraer kan tilsluttes via RTSP.

SCENARIER & AUTOMATION
Ajax-scenarier får dit sikkerhedssystem til at gå ud over at opdage trusler og begynde at modstå dem aktivt. Konfigurer sikkerhedsplan for nattilstand, eller sluk lysene automatisk, når du tilslutter alarmen. Programmer dine udendørs lys for at få øje på tyve når de sætter foden på din ejendom, eller konfigurer et system mod oversvømmelse.

SMART HOME KONTROL
Kontroller porte, låse, lys, varme og elektriske apparater fra appen eller med et klik på en Button.

INSTALLATION
Dæk faciliteter i alle størrelser ved hjælp af tovejs radiokommunikation i en afstand på op til 2000 meter og 0 ledninger på væggene.

PÅLIDELIGHED PÅ ET PROF NIVEAU
Du kan altid stole på Ajax. Hub opererer på OS Malevich, et proprietært operativsystem i realtid, der er immun mod virus og er resistent over for cyberangreb. To-vejs juveler radiokommunikation kan modstå jamming. Systemet fungerer selv under afbrydelser eller tab af internetforbindelse i bygningen takket være backup-strømforsyningen og flere kommunikationskanaler. Ajax er godkendt i grade 2 - den højeste klasse til rådighed for de trådløse sikkerhedssystemer - efter test i fem uafhængige laboratorier.

OPKOBLE TIL EN KONTROLCENTRAL

Securitas A/S kontrolcentral

* Kontrolcentral fra Securitas kan tilkøbes for 169,- kr. om måneden
 
bottom of page