top of page

Kraftfuldt 4K-sikkerhedssæt med næste generations Wi-Fi 6

  • Kraftfuldt 4K-sikkerhedssæt med næste generations Wi-Fi 6

  • 2,4/5 GHz Dual-Band WiFi

  • 4K 8MP Ultra HD

  • Detektion af personer/køretøjer/dyr

  • 12-kanals NVR med 2TB HDDAll-Around beskyttelse, alt i kontrol

Byg nemt dit eget sikkerhedscenter med dette kraftfulde WiFi-kamerasystem. Ikke mere rodet og dyre netværkskabler. Kameraerne i den kan styres via NVR for at holde vagt over hver tomme af din ejendom. Alt er under din kontrol.
Næste generations Wi-Fi 6

Med dual-band Wi-Fi 6 opnår systemet langdistancestreaming med hurtigere hastighed og stærkere signal. BSS Coloring-teknologien minimerer co-kanal-interferensen, mens OFDMA- og MU-MIMO-teknologier maksimerer netværkseffektivitetenGå hurtigere på streaming

Med Wi-Fi 6's 1024-QAM er dataoverførselshastigheden steget med 25 % sammenlignet med standard Wi-Fi 5. Nyd hurtige forbindelser med minimal latenstid.

Udvidet dækning

NVR'ens fire højforstærkede eksterne antenner og kameraernes 2T2R MIMO-antenner tilbyder overlegen signalstyrke, der giver dækning på op til 1.000* kvadratmeter. Hold forbindelsen, vær sikker. 
K fantastiske videoerdag og nat

4K Ultra HD åbner op for en verden af ​​muligheder. Sig farvel til slørede billeder og hej til krystalklare billeder. Nyd natteoptagelser i fuld farve, eller skift til sort/hvid vision, som du vil.Pålidelig 24/7 optagelse med lokal lagring

Nyd uafbrudte optagelser selv uden internettet. NVR'en kommer med en 2TB HDD og kan udvides op til 16TB for at spare 10 dage af dine 24/7-optagelser fra fire kameraer lokalt. Derudover sikrer WiFi 6 med WPA3 netværkssikkerhed i høj klasse, der tilbyder robuste kryptering og autentificeringsmekanismer til at beskytte dine data og privatliv.


Dit system, dit valg

Dette system kan udvides med op til 12 Reolink IP-kameraer – plug-in WiFi eller PoE – for at dække hvert hjørne af dit hjem, butik eller fabrik. Nyd nu det sjove ved DIY dit eget sikkerhedssystem.


En Enkel og ryddelig opsætningkel og ryddelig opsætning


Trin 1

Initialiser NVR

Tænd for NVR. Slut den til din skærm med HDMI/VGA-kablet og til din router med et Ethernet-kabel.Trin 2

Initialiser kameraerne

Tænd for kameraerne og tilslut dem til NVR'en med Ethernet-kabler. Fuldfør den indledende opsætning, og synkroniser WiFi-oplysninger på skærmen.Trin 3

Installer kameraerne

Frakobl Ethernet-kablerne fra kameraerne og installer dem, hvor det er mest nødvendigt. Så kan du nyde livevisningen via skærmen, Reolink App eller Client.Klar til ethvert vejr

Med det robuste hus er kameraerne bygget til at modstå alt fra voldsomme regnskyl til frysende snestorme. Så fortsæt og placer dem hvor som helst for uafbrudt service.

IP67 vejrbestandig

Metal aluminiumshus


23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page