top of page

Sådan indstilles kritiske advarsler på din Iphone

I iOS 12 tilføjede Apple en ny type meddelelser - Critical Alerts . Uanset indstillingerne for på din smartphone afspiller disse meddelelser en lydalarm, og der vises en meddelelse på skærmen.

Har du har sat din telefon på lydløs og forstyr ikke, har du alligevel mulighed for at få en alarm i tilfælde af indbrud, brand eller lækage.Sådan fungerer funktionen Kritiske alarmer:

Ajax Security System-appen var en af ​​de første sikkerheds applikationer i verden, der fik Apple-tilladelse til brug af kritiske advarsler. Når du åbner applikationen vil du se en meddelelse, der beder dig om at tilmelde dig den nye funktion. Vi anbefaler kraftigt, at du slår Kritiske alarmer til!Ajax Security System bruger kun kritiske alarmer til at kommunikere alarmer, når detektorer signaliserer indbrud, brand eller lækage, og i tilfælde af at der trykkes på panik-knappen på fjernbetjenings tasten.


Hvis du vil deaktivere eller aktivere tidligere deaktiverede kritiske advarsler, skal du gå til Indstillinger ▻AjaxUnderretninger.71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page