top of page

Sådan underretter AJAX brugere om alarmerAjax sikkerhedssystem informerer brugere om alarmer og begivenheder ved hjælp af tre typer underretninger: push-underretninger, SMS og telefonopkald.

Underretninger kan indstilles i brugermenuen:


  1. Enheder

  2. Hub

  3. Indstillinger

  4. Brugere

  5. BrugerindstillingerAjax-apps kan underrette brugerne om hub mister forbindelsen til serveren ved hjælp af en standard push-meddelelseslyd eller en sirene-lyd (aktiveret som standard).


  • Push-meddelelser sendes af Ajax Cloud-serveren på internettet til brugerens Ajax-app.


Hvis nogle brugere ikke har adgang til underretnings feeds i appen, kan de ikke modtage push-meddelelser.Når du deaktiverer push-meddelelser for bestemte typer begivenheder og alarmer, ophører disse meddelelser med at blive vist på meddelelseslisten på telefonen / tabletten.Men uanset disse indstillinger vises alle systemhændelser og alarmer i begivenhedsfeeden i Ajax-appen.

  • SMS sendes til det telefonnummer, som brugeren har indtastet, når man opretter en Ajax-konto. Hvorfor bruges de gratis SMS-kvoter i startpakken så hurtigt?

  • Et telefonopkald er navet, der ringer til det telefonnummer, der er angivet i Ajax-appkontoen.


HUBen ringer højst hvert 2. minut. Opkaldet afbrydes automatisk, så snart du besvarer opkaldet . HUBen ringer ikke igen, hvis opkaldet blev tabt eller ubesvaret.


Sørg for at gemme det telefonnummer, der er knyttet til hub-SIM-kortet i dine kontakter!

For at reducere muligheden for at gå glip af en advarsel anbefaler vi, at du aktiverer alle typer underretninger for denne type systemhændelser.

Ajax underretter kun om begivenheder, der er tilføjet til hub og kontrol centralen..

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Club FM Sikring

Blev medlem af Club FM Sikring Alarm - HELT GRATIS

Comments


bottom of page