top of page

AJAX app

Ajax beskytter dit hjem mod indbrud, brand og oversvømmelse. Hvis der opstår problemer, vil systemet straks aktivere sirener, sende dig en besked og f.eks anmode om hjælp fra Securitas A/S kontrolcentral.
Sk%C3%83%C2%A6rmbillede_2020-03-29_11.32
img_mobile_remote_en@1x.webp


I APP’en:

◦ Tilslut og konfigurer dit sikkerhedssystem
◦ Administrer områdetilstande
◦ Bliv underrettet om alarmer
◦ Gennemgå fotos fra MotionCam bevægelsesdetektorer
◦ Tilføj nye brugere og administrer deres rettigheder
◦ Følg log over begivenheder
◦ Opret reaktioner på alarmer og sikkerheds planer
◦ Styr smart home
350.000 mennesker i 90 lande over hele verden har allerede tillid til Ajax!

Ajax sikkerhedssystem er:

INDBRUDSBESKYTTELSE
Detektorer vil bemærke enhver bevægelse, åbning af døre og vinduer eller glasbrud. I det øjeblik nogen kommer ind i et beskyttet område, tager MotionCam billeder. Du og dit sikkerhedsfirma vil vide, hvad der skete - ingen grund til at bekymre sig.

FORSTÆRKNING MED ET KLIK
I nødstilfælde skal du trykke på panik-knappen i appen, på tastaturet eller tastaturet. Ajax underretter øjeblikkeligt alle systembrugere om hændelsen og anmoder f.eks om hjælp fra Securitas A/S kontrolcentral.

BESKYTTELSE MOD BRAND & CARBON MONOXID FORGIFTNING
Branddetektorer reagerer på røg, hurtig temperaturstigning eller farlige mængder af det ubemærkede kulilte i rummet. Hvis der er noget galt, vil detektorens høje sirener vække en fra selv den tungeste søvn.

BESKYTTELSE MOD OVERSVØMMELSE
Med Ajax vil du ikke oversvømme dine naboer. Detektorer fortæller dig om det overfyldte badekar, lækager i vaskemaskinen eller sprængte rør. Et relæ aktiverer straks den elektriske ventil for at slukke for vandet.

VIDEO OVERVÅGNING
Se sikkerhedskameraerne i appen. Ajax understøtter hurtige integrationer af Dahua, Uniview, Hikvision, Safire udstyr. Andre IP-kameraer kan tilsluttes via RTSP.

SCENARIER & AUTOMATION
Ajax-scenarier får dit sikkerhedssystem til at gå ud over at opdage trusler og begynde at modstå dem aktivt. Konfigurer sikkerhedsplan for nattilstand, eller sluk lysene automatisk, når du tilslutter alarmen. Programmer dine udendørs lys for at få øje på tyve når de sætter foden på din ejendom, eller konfigurer et system mod oversvømmelse.

SMART HOME KONTROL
Kontroller porte, låse, lys, varme og elektriske apparater fra appen eller med et klik på en Button.

INSTALLATION
Dæk faciliteter i alle størrelser ved hjælp af tovejs radiokommunikation i en afstand på op til 2000 meter og 0 ledninger på væggene.

PÅLIDELIGHED PÅ ET PROF NIVEAU
Du kan altid stole på Ajax. Hub opererer på OS Malevich, et proprietært operativsystem i realtid, der er immun mod virus og er resistent over for cyberangreb. To-vejs juveler radiokommunikation kan modstå jamming. Systemet fungerer selv under afbrydelser eller tab af internetforbindelse i bygningen takket være backup-strømforsyningen og flere kommunikationskanaler. Ajax er godkendt i grade 2 - den højeste klasse til rådighed for de trådløse sikkerhedssystemer - efter test i fem uafhængige laboratorier.

OPKOBLE TIL EN KONTROLCENTRAL

Securitas A/S kontrolcentral
* Kontrolcentral fra Securitas kan tilkøbes for 149,- kr. om måneden
scenarios_en@1x.png
bottom of page