top of page

Ajax lancerer MotionCam


Et af de mest almindelige problemer på alarm systemer er falske alarmer. Disse stammer fra en dårlig installation af udstyret, fejl i bevægelses detektorerne (typisk på grund af ​​kæledyr) Men værst af alt kan de få os til ikke længere at tage alarmerne alvorligt og sætte os selv i fare overfor en reel nødsituation.

Overfor dette problem er der skabt forskellige løsninger, der involverer tilføjelse af et fotografisk kamera til bevægelses detektorer eller installation af et video overvågnings system for at forbedre på ideligheden af ​​alarmerne. Imidlertid har det ikke lykkedes nogen løsning at blive en sikkerheds standard af flere grunde: privatlivs fred, dårlig billedkvalitet, omkostninger til installation og vedligeholdelse osv.

Heldigvis lancerede Ajax for nylig en ny bevægelses detektor kaldet MotionCam, som er udviklet til endeligt at løse problemet med falske alarmer.


Dette MotionCam-detektorer er andet end bevægelses sensorer, der indeholder et kamera.Til hvilket formål?

For at tage billeder, af hvad detektoren har registreret og dermed kontrollere, om det er en reel alarm eller en falsk alarm. MotionCam-detektorer begår imidlertid meget lidt fejl, da de inkluderer sofistikeret teknologi for at undgå unødvendige alarmer.MotionCam ser i mørket og udløser ikke alarmer, hvis du har kæledyr


Når MotionCam registrerer mistænkelige bevægelser, udløser den straks alarmen og tager derefter op til 5 fotos, der sendes på mindre end 9 sekunder til Hub'en Således kan du hurtigt kontrollere situationen fra Ajax-appen. Takket være brugen af ​​SmartDetect-algoritmen kan MotionCam naturligvis ignorere kæledyr (med en maksimal højde på 50 cm og veje op til 20 kg).

I tilfælde af, at dit kæledyr lykkes at aktivere alarmen, vil du med det samme på appen blive informeret via foto.

Som om det ikke var nok, fungerer MotionCam også usædvanligt godt om natten , da det har infrarød baggrunds belysning. Dette gør det let at opdage tyve på fotos, selv under forsøg på indbrud på natten.Med batteri i 4 års uafbrudt drift


De mest almindelige problemer med denne type bevægelses detektorer er relateret stort batteri forbrug, hvilket indebærer større vedligeholdelse.

Heldigvis har MotionCamto batterier og en meget effektiv batteri forbrug, så det kan arbejde uden afbrydelser i 4 år.

Det skal også bemærkes, at kommunikationsområdet for denne MotionCam er 1700 m.

Dette betyder, at du kan installere det hvor som helst i dit hjem eller din virksomhed uden problemer.MotionCam respekterer dit privatliv


Mange brugere synes ikke, det er en god ide at have en kameraenhed i deres hjem og holde øje med dem hele dagen. Ajax har selvfølgelig tænkt på det, og derfor tændes kameraet MotionCam kun, når bevægelses detekterings alarmen udløses.

Resten af ​​tiden holder MotionCam dit kamera slukket. Det bedste af alt er, at ingen kan tænde det efter ønske, hverken brugeren eller kontrolcentralen.


Alt er krypteret under deres transmission og opbevaring, så kun du kan se dem, når det er nødvendigt. Helt ærligt kender vi ikke andre bevægelses detektorer med så mange dyder som denne MotionCam. Du du besøge det officielle Ajax-websted for at få flere oplysninger.

16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page