top of page

Beskyt og moderniser dit hjem med AJAX

En af de bedste ting ved Ajax-alarm systemet er dets alsidighed. Det kan tilpasses de særlige behov i ethvert hjem takket være den store række Ajax-produkter, der findes.Vil du have et Ajax-sikkerhedssystem skræddersyet til dine behov?


Så book et uforpligtende og gratis sikkerheds tjek. Her


Sådan beskytter AJAX dit hjem


Lige nu har vi et tilbud på en basis Alarm til 4995,- inkl. moms og montering

kan fås både i sort eller hvid design, ellers kombineret.


Intelligensen i Ajax-sikkerhedssystemet styrer alle enheder i netværket og indsamler data ved hjælp af avanceret trådløs forbindelsesteknologi Juveler. Det analyserer trusler, filtrerer falske alarmer og informerer dig i tilfælde af den reelle trussel. Ajax Hub 2 har plads til 2 SIM-kort og kan fungere op til 16 timer i tilfælde af strømafbrydelse.


Alarm pakken indeholder:

1 stk. Tyverialarm, GSM,

1 stk. Dør/vindueskontakt,

1 stk. PIR-kamera detektor,

1 stk. Indendørs sirene,

1 stk. Fjernbetjening,


 

Det skal selvfølgelig bemærkes, at alle AJAX er modulopbyggede, hvilket betyder, at du kan udvide dens funktionalitet ved at tilføje andre komponenter senere. For eksempel kan du tilføje brand- og oversvømmelses detektorer, videoovervågnings kameraer eller automatiseringsenheder til denne pakke for at få et mere komplet sikkerhedssystem.Basis pakken inkluderer en visuel verifikation af alarmer. Med andre ord, det giver dig ikke kun besked, når en ubuden gæst bryde ind i dit hjem, men tager også et billede af begivenheden for at have pålidelige bevis for indbrudet.

Dette er muligt takket være MotionCam bevægelsesdetektor.

Den inkluderer også DoorProtect-åbnings detektoren, en SpaceControl-fjernbetjening og en Hub 2, der tilbyder 2G og Ethernet som kommunikationskanaler.Yderligere Ajax-enheder, der forbedrer sikkerheden i dit hjem


Som vi nævnte tidligere, er Ajax Alarm modulære og tillader tilføjelse af andre komponenter at øge deres funktionalitet og beskyttelses niveau. Så hvis du vil forbedre Basis pakken, skal du overveje følgende enheder ...


Rex

Hvis du har et meget stort hjem eller virksomhed, vil ReX repeater hjælpe med at udvide dækningen. Denne komponent kan fordoble Ajax-alarmen radiosignalområde.

Forbindelsen helt op til ​​5 ReX til alarm systemet udvider dækningen op til 35 km².


Specielle detektorer for bevægelse og blænde


I tilfælde af at du ønsker flere komponenter , tilbyder Ajax dig følgende:


 • MotionProtect Plus : er en bevægelses detektor, der har en mikrobølgesensor for at undgå at reagere på strømningen af ​​aircondition eller skorstenen.

 • CombiProtect : er i stand til at registrere glasbrud i dit hjem inden for en rækkevidde af 9 meter samt enhver form for bevægelse.

 • MotionProtect Curtain : Tilbyder detektion af bevægelse af gardiner i en afstand af op til 15 meter.

 • Bevægelsesbeskyttelse udendørs : udendørs bevægelses detektor med et dækningsområde på op til 15 meter.

 • DoorProtect Plus : i stand til at registrere åbningen af ​​en dør samt enhver form for vibration eller hældning på den.

 • GlassProtect : glasbruddetektor i en afstand af op til 9 meter.


Brand- og oversvømmelses detektorer


Til din beskyttelse og din familie mod en uventet stigning i temperatur, røg eller oversvømmelser tilbyder Ajax dig følgende detektorer:

 • FireProtect : røg- og temperaturstigningsdetektor med en integreret alarm.

 • FireProtect Plus : det samme som FireProtect, men med kulmonoxiddetektion som et plus.

 • LeaksProtect : i stand til at registrere vand lækager og oversvømmelser, samt når en overflade tørrer.


Kontroller

 • KeyPad : fjernbetjening med touch-knapper til at administrere systemets sikkerhedstilstande. Du kan aktivere en lydløs alarm, når der indtastes en kode under hårdhed.

 • Knap : unik trådløs panikknap med utilsigtet anti-push-system. Knappen har også en smart home-kontroltilstand. Takket være nye automatiseringsscenarier kan du nu slukke lys, tænde apparater, rul ned persienner eller åbne døre med et klik på en knap.

Sirener

 • HomeSiren - Installeres trådløst i hjemmet og producerer en høj lyd, når der genereres en alarm på systemet. Du kan tilslutte en LED til placering udendørs.

 • StreetSiren : Trådløs sirene, der skal installeres uden for huset, der advarer naboer med en høj lyd og et kraftigt LED-lys.


Automatisering


Ajax-Alarm tillader også at automatisere husholdnings apparater, elektriske porte, låse og andre elementer i vores hjem takket være dens app og følgende gadgets:

 • Socket : trådløst smart stik til overvågning af strømforbrug. Det kan bruges fra appen til at slukke for apparaterne (der kræver op til 2,5 kW strøm), der er forbundet til det.

 • WallSwitch : relæ til trådløs kontrol af elektriske apparater, der kræver op til 3 kW strøm.

 • Relæ : lavspændingsrelæ med tørre kontaktterminaler til fjernbetjening af husholdningsapparater og elektriske kredsløb.


Integrationsmoduler


På den anden side skal du installere et af de følgende integrations moduler, hvis du vil tilføje en ikke-mærket enhed til Ajax-alarm eller omvendt.

 • Sender : gør det muligt at tilføje enheder, der er oprettet af andre producenter, til Ajax-sikkerhedssystemet.

 • uartBridge : modul, der giver mulighed for at integrere Ajax-enheder i sikkerhedssystemer eller smarthemmesystemer fra andre producenter.

 • ocBridge Plus : Bruges til at forbinde Ajax-detektorer til tredjeparts kablede eller hybrid sikkerhedssystemer.

Som du vil se, kan FM Sikring og AJAX tilbyde dig en bred vifte af løsninger for at garantere din intelligente sikkerhed i dit hjem .

25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page