top of page

DoubleButton: Forebyggelse af falske alarmer.


DoubleButton er en ny trådløs hold-up-enhed fra FM Sikring og Ajax Systems. Støv- og stænkfast hus, knapper med absolut beskyttelse mod utilsigtede klik, kommunikation med Huben i en afstand på op til 1.300 meter og 5 års drift fra det indbyggede batteri - alt i en lille vægtløs enhed.


Mød den første elegante løsning på markedet for holdalarmer til hjemmet og virksomheden. DoubleButton kombinerer veldesignet ergonomi, Ajax-teknologier og ekspertisen fra sikkerhedsfirmaer fra hele verden. Sikkerhedssystemet aktiverer kun alarmen, hvis begge knapper trykkes samtidigt - en speciel plastdeler forhindrer dig i at utilsigtet aktivere. DoubleButton kan sikkert bæres i en lomme som nøglering eller hænges på en hals. Støv og stænk påvirker ikke dets funktion.DoubleButton kan generere en bekræftet alarm: en separat begivenhed, som sikkerhedssystemet sender til en ARC for at fjerne enhver tvivl om virkeligheden af ​​truslen. En bekræftet alarm kan genereres ved at trykke på begge knapper to gange på en anden måde: kort og langt tryk i enhver rækkefølge. Dette indebærer instruktion af brugerne og eliminerer unødvendige forsendelser kontrolcentralen. En sådan metode til håndtering af falske alarmer anvendes i Storbritannien, hvor politiet kan pålægge en bøde og trække sig tilbage fra overvågningen i tilfælde af unødvendigt besøg.

Og vi nævnte Storbritannien med en grund. Med DoubleButton og OS Malevich 2.10 overholder Ajax-sikkerhedssystemet PD 6662: 2017 og kan tilsluttes alarmmodtagecentre i hele Storbritannien.Skjulte muligheder

Mens en patrulje fortsætter til stedet, kan Ajax sikkerhedssystem begynde at imødegå truslen. For at gøre systemet klar skal du oprette et scenarie for automatiseringsenheder, der udløses af en DoubleButton-alarm. For eksempel kan indbyggede relæer diskret lukke elektriske låse , aktivere en røgmaskine eller sænke rulleskodder . Mød de ubudne gæster fuldt bevæbnede.


Altid på det rette sted


42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Club FM Sikring

Blev medlem af Club FM Sikring Alarm - HELT GRATIS

Comentarios


bottom of page