top of page

Redesignede Ajax-apps til din komfortI dag vokser Ajax-økosystemet hurtigt, suppleret med enheder til komfort og produktivitet og har allerede mere end 60 forskellige varer i sin portefølje. Da kundebasen vokser ikke mindre stærk og sidste år nåede en million brugere , og antallet af use cases er stigende, forventedes der at dukke mange nye funktioner op i applikationerne, hvilket krævede en ændring i designtilgangen.

Ajax Systems produktdesignteam har gjort et enormt arbejde for at gøre brugeroplevelsen holistisk og mere behagelig uden at ændre de velkendte systemkontrolmønstre.
Tænd med én bevægelse

Virksomheden har modtaget mange henvendelser om muligheden for at ændre enhedsrækkefølgen i listen for hurtigt at rykke de mest brugte til toppen. Oftest er disse automatiseringsenheder – Socket, WallSwitch og Relay.

Designafdelingen har gjort sin forskning og indset, at blot at flytte disse enheder til toppen af ​​listen ikke er nok. Grænsefladen skal tage højde for strukturen af ​​den menneskelige krop, bevægelser og interaktionskontekst. En vej til, hvad brugeren ønsker, skal være kort og naturlig til fulde. Og for naturlig interaktion med en person har du brug for bevægelser og store knapper for nemt at ramme dem. Så nu skal brugeren bare åbne appen, lave en bevægelse og øjeblikkeligt tænde for enheden.
Se ud af øjenkrogen

For at enhver bruger, uanset øjenforholdene, nemt og hurtigt kunne se den nødvendige information, har applikationen øget kontrast og ekstra ikoner for klarere navigation. Skrifttyper og detaljer blev mere kontrastfulde i stort set alle hjørner.

Til venstre er Ajax-applikationsgrænsefladen for et år siden.

Til højre er den redesignede grænseflade.

For at sikre, at installationsingeniører og brugere ser bekvemt opsummerede og grupperede oplysninger, anvendes den samme tilgang i menuen Rum .

Til venstre er det forældede design af fanenRum .

Til højre er det opdaterede design.

Takket være den klare farvekodning er informationen let at læse, og de opdaterede tekstikoner efterlader ingen tvivl om betydningen.

Til venstre er det gamle design af fanen
Meddelelser (hændelseslog).

Til højre ses det nye design.

Det nye design er tilgængeligt i mobilapplikationer til Android — version 2.25 og iOS — 2.22. Ud over det opdaterede udseende og fornemmelse understøtter Ajax-applikationer nu nye komfort- og produktivitetsenheder introduceret ved Ajax Special Event, såvel som temperaturscenarier .

Opdater Ajax-appen til Android Opdater Ajax-appen til iOS Opdater Ajax PRO-appen til Android Opdater Ajax PRO til iOS

For at få adgang og fuldt ud udnytte de ovennævnte fordele er det nok at opdatere hub-operativsystemet til OS Malevich 2.14-versionen.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page