top of page

Scenarier

Opdateret: 9. apr. 2020

3 forskellige slags tilbehør til at automatisere dit hjem ved hjælp af Ajax sikkerhedssystem

Der er to ting, der er vigtige for at sikre trivsel derhjemme: sikkerhed og komfort. 

Selvom der er sikkerheds systemer, der kan give dig ekstraordinær beskyttelse, er mange af dem ikke praktiske, da de ikke tilpasser sig nye teknologier. 

Og i øjeblikket er de bedste sikkerheds systemer dem, der kan automatiseres og kontrolleres fra mobiltelefonen , da dette gør livet lettere og mere behageligt for os.


Sådan kan du bruge hjemmeautomation i dit Ajax-sikkerhedssystem.

Som vi nævnte i begyndelsen, er der tre slags tilbehør til forbedring og automatisering af Ajax-sikkerhedssystemer. Dette er Socket, Relay og WallSwitch. Hver af dem bringer interessante fordele til dit Ajax-sikkerhedskit og tillader oprettelse af automatiseringsscenarier (en funktion, som vi vil tale om senere). Fortsæt med at læse og lære mere om dem.


Socket, et smart stik med energimonitor.:

Vi startede med et ret nyttigt tilbehør, der ikke kun gør dit liv lettere, men også vil hjælpe dig med at spare energi. Vi taler om Socket,  et smart stik, som du kan aktivere og deaktivere fra Ajax-appen . På en sådan måde, at hvis du ønsker at tænde for opvarmning, aircondition eller ethvert andet apparat eksternt, med en stikkontakt, kan du gøre det.

Tilsvarende fortæller Socket dig, hvor meget strøm hver enhed bruger. Hvis smart-pluggen desuden registrerer et fald eller stigning i spænding i det elektriske netværk, afbryder det strømforsyningen for at beskytte dine elektriske apparater eller elektroniske enheder, der er forbundet til det.

En anden ting, vi kan lide, er, at takket være den programmerede nattilstand kan du konfigurere Socket til automatisk at slukke for enhederne om natten. Vi kan heller ikke undlade at nævne dets alsidige design, der ikke blokerer for nærliggende stik, og som indeholder specielle porte til beskyttelse af børn. Hvis du er interesseret, skal du bruge følgende knap for at lære mere om dette tilbehør.


WallSwitch: en enhed til fjernbetjening af dit hus


På den anden side har vi WallSwitch, et tilbehør, der udvider Ajax-systemets automatiseringsmuligheder.

WallSwitch er en enhed med en radiokanal, der giver dig mulighed for at åbne og lukke garageporte for at tænde eller slukke opvarmningen fjernt med din mobiltelefon.

Ligesom Socket overvåger WallSwitch også strømforbruget og beskytter apparater mod elektrisk svigt.

Bedst af alt, det kan installeres meget let og fungerer på 110V og 220V strømnet.Relæ, en lavspændings enheds driver


Endelig har vi Relæet, der har de samme funktioner som WallSwitch, men fungerer på 7V til 24V strømnet (kun Jævn strøm). Der er, er det ideelt til fjernkontrol lavspændings apparater, såsom elektriske låse, skydeporte, skodder, modemmer, routere osv . Af denne grund er relæet vigtigt, så du til enhver tid kan sikre dig, at dørene til dit hus er godt lukket og dit hjem er beskyttet.

Det er også let at installere og har mekanismer til beskyttelse af dine enheder i tilfælde af strømafbrydelse. Brug følgende knap, hvis du ønsker mere information om dette tilbehør.


Scenarier, hjemmeautomation, som Ajax tilbyder os

Du kan få mere ud af de tre tilbehør, der er præsenteret ovenfor takket være Scenarios-funktionen, der kraftigt styrker Ajaxs sikkerhedssystem. Med scenarier vil sikkerhedssystemet ikke kun registrere trusler, men det vil også være i stand til at udføre en række automatiserede handlinger for at modstå dem . Selvom Scenarier-funktionen i virkeligheden også giver dig mulighed for at programmere nogle handlinger i hverdagen, såsom at tænde og slukke for opvarmning, for at gøre dit hjem smartere og dit liv mere behageligt.

Andre scenarier, som du kan programmere med denne funktion er følgende:

  • Beskyttelse af apparater mod ild : Du kan automatisere Ajax-systemet, så når der opdages en brand, afbrydes strømforsyningen til apparaterne automatisk for at forhindre yderligere skader.

  • Aktivt hjem på ferie : Hvis tyvene spionerer på dit hjem og finder ud af, at du ikke har tændt apparater i dage, ved de, at ingen er der og bryder ind. Af denne grund giver Ajax dig også mulighed for at planlægge et tidspunkt, hvor tv, lys og lydanlæg tænder på egen hånd for at simulere, at nogen er hjemme og dermed holde tyvenes øjne væk.

  • Hold tyve væk med smarte alarmer : Du kan også programmere, når Ajax-systemet registrerer bevægelse, tænder sirener og aktiverer lys eller projektorer, der er målrettet dem, der prøver at bryde ind i dit hjem. Så du kan køre dem væk automatisk.

  • Din virksomhed vil altid forblive i sikkerhed : Hvis du har et firma, og nogle gange glemmer dine medarbejdere at låse eller sænke rulleskinnerne, kan Ajax løse dette problem. Og med scenarier kan du også programmere tidspunktet, hvor de elektriske låse og rulleskodder lukkes automatisk.

  • Ikke flere tab på grund af rørbrud : når der opstår en vandlækage, går meget vand og penge tabt. Derfor kan sikkerhedssystemet også automatiseres, så det afbryder vandforsyningen, når det registrerer en rørledningslækage eller brud (til dette er der behov for en elektroventil).


Løsningen på alle dine problemer


Samtidig kan alle disse programmerede handlinger aktiveres, når du vil med blot et tryk på en knap takket være Ajax-knap-enheden.Er det vanskeligt at programmere disse scenarier?
Det kan du gøre det på mindre end 2 minutter fra mobilapplikationen, som forklaret i videoen. Brug følgende knap for at lære mere om denne funktion.

30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page