top of page

Tastatur TouchScreen release

Elevating Ajax system management


Tastatur TouchScreen
Tastatur TouchScreen fra Fm Sikring og AJAX


FM Sikring & Ajax Systems præsenterer stolt produktet, der problemfrit kombinerer sikkerhed og administration af smarte hjemmeenheder. Tag styringen af ​​smart home-sikkerhed nemt og sikkert ved hjælp af KeyPad TouchScreen, nu tilgængelig til distribution.


Denne løsning kan prale af en intuitiv Ajax app-lignende grænseflade, stor touch IPS-skærm og top-of-the-line sikkerhedsfunktioner, herunder DESFire® og BLE (Bluetooth Low Energy) teknologier.

En af hovedfordelene ved KeyPad TouchScreen er dens nemme sikkerhedsgruppestyring. Brugere kan se og kontrollere flere sikkerhedsgrupper med kun et enkelt tryk, hvilket gør til- og frakobling af forskellige dele af deres ejendom ubesværet. Enheden understøtter også lydmeddelelser for alarmer, forsinkelser og døråbninger, hvilket giver brugerne øjeblikkelige opdateringer om deres systems status.Tastatur TouchScreen
Fm Sikring og Ajax Præsentere Tastatur TouchScreen

Enhedens robuste sikkerhedsfunktioner, såsom tvangskode, beskyttelse mod kodegætning og uautoriseret adgangsudstyr, sabotagealarmer, datakryptering og beskyttelse mod spoofing, sikrer, at kun autoriserede brugere kan få adgang til systemet. Med muligheden for at bruge smartphones, adgangskort, nøglebrikker og personlige adgangskoder tilbyder KeyPad TouchScreen tre praktiske godkendelsesmetoder.

Nøglefunktioner:

 • 5-tommer skærm med sort-hvide temaer og automatisk lysstyrkejustering

 • Nærhedssensor til automatisk tastaturaktivering, når en hånd nærmer sig

 • Kontrolfane til automatiseringsenheder, med kapacitet til op til 6 knapper

 • Buzzer, modtagelse af meddelelser om alarmer, døråbninger, ind-/udgangsforsinkelser og andre begivenheder

 • Justerbare panikknapper til at underrette om en alarm, brand eller hjælpehændelse


KeyPad TouchScreen tilbyder alsidige strømforsyningsmuligheder, så den kan fungere i op til 1,5 år med forudinstallerede batterier eller fra en 12 V⎓ strømforsyning med batterier som backup. Dens trådløse teknologier, Jeweler og Wings, sikrer pålidelig og krypteret tovejs radiokommunikation med Ajax-hubben, hvilket giver en kommunikationsrækkevidde på op til 1.700 meter. Endnu mere vil det nye tastatur altid være up-to-date med automatiske over-the-air firmwareopdateringer.


Kompatible hubs: Hub 2 , Hub 2 Plus , Hub Hybrid

Lær mere om KeyPad TouchScreen:


Praktisk Ajax-systemkontrol

KeyPad TouchScreen kombinerer sikkerhed og administration af smarte enheder i hjemmet. En intuitiv Ajax app-lignende grænseflade og flere sprogmuligheder gør det til en brugervenlig løsning. Det store display, DESFire- og BLE-teknologier og kodemuligheder sikrer en sikker og effektiv oplevelse.


Én enhed, tre missioner


Sikkerhedsstyring.:


Administrer nemt sikkerhed for flere grupper. Brugere kan se, hvad der er tilkoblet og

foretage ændringer med kun et enkelt tryk, uanset om det er at sikre en gruppe, flere grupper, aktivere nattilstand eller aktivere facilitet. Det hele er enkelt og ligetil.


1.) Nem gruppestyring 2.) Sikkerhedstilstand for hver gruppe er tilgængelig på skærmen 3.) Styring af nattilstand og sikkerhedstilstand for hele systemetSmart Kontrol.:


Tastaturet har en separat kontrolfane til automatiseringsenheder med kapacitet til op til 6 knapper. Grupper forenkler processen med at kontrollere flere automatiseringsenheder: kontakter, relæer, stikkontakter og andre. For eksempel kan brugere tildele alle

LightSwitches til én knap og nemt slukke for alt lys i hele huset, når de går i seng.1.) Separat fane til automatiseringsstyring

2.) Op til 6 enheder eller grupper af enheder på én skærm

Lyd og fejlmeddelelser..


Hold dig altid orienteret med den indbyggede summer, modtag meddelelser om alarmer, døråbninger og ind-/udgangsforsinkelser. PRO kan ubesværet justere lydstyrken på en smartphone eller pc. Forbliv et skridt foran med tastaturets fejlmeddelelser under tilkobling.1.) Lydmeddelelser om alarmer og hændelser

2.) Øjeblikkelige fejlmeddelelserDesignet til ethvert sted
Tre godkendelsesmetoder


Der er tre nemme måder at styre tastaturet på, hvilket giver brugerne fleksibilitet til at vælge, hvad der passer dem bedst. Alle hændelser vises i feedet, inklusive brugeraktivitet og autentificeringsdetaljer.


 1. Smartphone Styr tastaturet via smartphone med en Ajax-app. Kun brugere godkendt af administratoren har adgangsrettigheder. BLE (Bluetooth Low Energy) er en lavenergi radioprotokol, der gør det muligt at bruge en smartphone i stedet for kort eller nøglebrikker. KeyPad TouchScreen understøtter Android- og iOS-smartphones med BLE 4.2 og nyere. Brugere kan konfigurere adgangskontrolindstillinger. Datatransmission mellem smartphonen og KeyPad TouchScreen er krypteret. Systemet indeholder foranstaltninger til at forhindre spoofing-angreb, hvilket gør det umuligt for indbrudstyve at få uautoriseret adgang.

 2. Adgangskort eller nøglebrik.: Når nogen bruger Pass-kortet eller Tag-nøglebrikken, registreres det i begivenhedsfeedet i Ajax-appen. Administratoren kan til enhver tid tilbagekalde eller begrænse adgangsrettighederne til den kontaktløse adgangsenhed.

 3. Kode.: KeyPad TouchScreen understøtter kodetyper som følger:

 • tastaturkode (én pr. tastatur)

 • personlig kode (individuelt for hver bruger)

 • kode for en uregistreret person

Enheder uden kontakt

Pass-kortet og nøglebrikken er udstyret med originale DESFire®-chips og har samme funktionalitet, men forskellige kabinetter. Du kan vælge den form, der passer dig. One Tag eller Pass kan styre 13 sikkerhedssystemer. Adgangsenheder sælges separat i batches af 3/10/100 styk.Adgang for uregistrerede brugere

Med en simpel tildeling af en personlig adgangskode i hub-indstillingerne kommer kontormedarbejdere, rengøringsfirmaets personale eller andre personer ind i området med bekvemmelighed, når det er bedst.
Fuld beskyttelse i nødstilfælde

Fuld beskyttelse i nødstilfælde - Fm Sikring og AJAX Alarm

1. Fane med panikknapper til at underrette om alarm, brand eller hjælpehændelse


2. TvangskodeSkærm.:

Stort berøringspanel for nem systemkontrol. Tastaturet forbliver upåklageligt med ridsefast

Supporten.dk
Stort berøringspanel - Fm Sikring og AJAX Alarm

glasUnik betjeningsoplevelse med touchskærm

En skærm i høj opløsning rummer alle nødvendige kontroller, hvilket sikrer et visuelt forbløffende billede af høj kvalitet. Med automatisk lysstyrkejustering og slankt glasmateriale tilbyder produktet æstetik og bekvemmelighed.

1.) 5-tommer skærm med en opløsning på 480 × 854 px

2.) Lyst om dagen, ikke blændende om natten 3.) Skærmbeskyttelse mod skrammer, ridser mv.


Sensor.:

Lyssensor til automatisk justering af baggrundsbelysningen - lys om dagen, ikke blændende om natten. Nærhedssensor til automatisk tastaturaktivering, når en hånd nærmer sig.

Sensor
Sensor - FM Sikring og AJAX Alarm
Meddelers.:

Buzzer umulig at ignorere med forskellige mønstre for at indikere en alarm, forsinkelse eller anden hændelseAntenne.:

Kort- og nøglebrikkelæser til godkendelse ved brug af Tag eller Pass. BLE-læser til godkendelse ved brug af smartphone


Installation.:

SmartBracket panel. Det er ikke nødvendigt at adskille kabinettet for at installere enheden. Kanalløb giver en sikker 12 V⎓ kabelpasning

Installation
Installation - Fm Sikring og AJAX AlarmStabil kraft under alle forhold.:

Batterier

Trådfri installation sikrer en hurtig opsætningsproces for problemfri drift. Med Ajax-apps, der giver advarsler om lavt batteri, vil sikkerheden aldrig blive kompromitteret.

Forud installeres batterier
Forud installeres batterier - FM Sikring og AJAX Alarm

 1. Op til 1,5 års drift fra forud installerede batterier

 2. Advarsel om lavt batteri

 3. Udskiftelige AAA-batterier


Ekstern strømforsyning + batterier

Sørg for uafbrudt enhedsdrift ved at tilslutte til en 12V⎓ strømforsyningsenhed for udvidet autonomi. Forudinstallerede batterier tjener som en pålidelig backup.

Ekstern strømforsyning + batterier
Ekstern strømforsyning + batterier

1. Tilslutning til en 12 V⎓ strømforsyningsenhed

2. Forudinstallerede batterier som backup strømkilde

3. 12 V⎓ strømforsyningsenheden er ikke inkluderet i KeyPad TouchScreen komplet sæt.
Administration af fjernadgangsrettigheder

Skift adgangsrettigheder og koder i realtid i Ajax-apps. Kompromitterede koder kan fjernændres inden for få minutter. Installationsprogrammet behøver ikke at besøge objektet.

 1. Fjernkodeændring

 2. Fjernbrugernes adgangsrettigheder ændres

 3. Fjernbetjeningskort, nøglebrik og smartphoneblokering


Tekniske specifikationerBetjenings panel fra FM SIKRING
Betjenings panel fra FM SIKRING og AJAX ALARM

Kompatibilitet Kontrolpaneler Hub 2 (2G) Hub 2 (4G) Hub 2 Plus Hub Hybrid (2G) Hub Hybrid (4G) Forskelle mellem hubs Rækkeviddeforlængere ReX 2

Meddelelse Juvelerkommunikationsteknologi Proprietær trådløs kommunikationsteknologi til at sende kommandoer, alarmer og hændelser. Nøglefunktioner:

 • To-vejs kommunikation.

 • Avanceret sabotagebeskyttelse.

 • Bloker kryptering med en dynamisk nøgle.

 • Øjeblikkelige meddelelser.

 • Fjernkonfiguration i Ajax-apps.

Frekvensbånd 868,0–868,6 MHz Maksimal effektiv udstrålet effekt (ERP) op til 20 mW Automatisk strømstyring for at reducere strømforbrug og støjinterferens. Radiosignalmodulation GFSK Radiosignalets rækkevidde op til 1.700 m Mellem tastatur og hub (eller range extender) i et åbent rum. Beregn radiosignalets rækkevidde på anlægget Krypteret kommunikation Alle de lagrede og transmitterede data er beskyttet af blokkryptering med en dynamisk nøgle. Frekvenshop Radiokommunikation bruger frekvenshop for at forhindre aflytning og jamming. Lær mere Wings kommunikationsteknologi Proprietær trådløs kommunikationsteknologi til transmission af listen over grupper, rum og detektorer for at danne listen over fejl. Nøglefunktioner:To-vejs kommunikation. Bloker kryptering med en dynamisk nøgle. Avanceret sabotagebeskyttelse. Genindlæsning af datapakkerne i tilfælde af transmissionsfejl. Frekvensbånd 868,0–868,6 MHz Radiosignalets rækkevidde op til 1.700 m Mellem tastatur og hub (eller range extender) i et åbent rum. Beregn radiosignalets rækkevidde på anlægget Krypteret kommunikation Alle lagrede og transmitterede data er beskyttet af blokkryptering med en dynamisk nøgle. Frekvenshop Radiokommunikation bruger frekvenshop for at forhindre aflytning og jamming.

Skærm Diagonal 5" Matrix type IPS Løsning 480 × 854 px Sensor kapacitive Indstillinger for lysstyrke

 • automatisk

 • brugervejledning

Hvis Auto Adjust er aktiveret, afhænger skærmens lysstyrke af lysforholdene. Dette sparer batteristrøm. Baggrundsbelysningens levetid 30.000 timer Garanteret levetid for baggrundsbelysning, når Always Active Display- knappen er aktiveret. Den kan justeres i Ajax-apps og aktiveres kun, når ekstern strøm er tilsluttet. brugergrænseflade Mørk Lys

Nøglefunktioner Panikknapper

 • panik

 • brand

 • hjælpehjælp

Sender en alarm eller ringer efter hjælp fra den separate tastaturfane. Styring

 • koder

 • Mærk nøglebrikker

 • Bestå kort

 • smartphone (Bluetooth)

Kontaktløs adgang DESFire® EV1, EV2 ISO14443-A (13,56 MHz) Adgangskoder op til 200 personlige koder En kode pr. bruger. Antallet af personlige adgangskoder afhænger af hubmodellen . 1 tastaturkode For hver tastaturberøringsskærm. Tvangskoder op til 200 personlige koder En kode pr. bruger. Antallet af personlige tvangskoder afhænger af navmodellen . 1 tastaturkode For hver tastaturberøringsskærm. Koder til uregistrerede personer op til 99 personlige koder For personer, der ikke er registreret i Ajax-systemet. Antallet af sådanne koder afhænger af hubmodellen . Tilkobling uden at indtaste en kode Den aktiverede funktion giver brugeren mulighed for at tilkoble systemet uden at indtaste en kode eller præsentere adgangsenheden. Koncernledelse Ændring af sikkerhedstilstanden for de grupper, som brugeren har adgang til fra tastaturets display. Lær mere Scenariestyring En separat tastaturfane indeholder op til 6 knapper, og hver enkelt kan styre en automatiseringsenhed eller en gruppe af enheder. Lær mere Indikation af funktionsfejl og sikkerhedstilstand

 • Skærm

 • logo

 • lydindikation

Hvis det er aktiveret, lyser logoet konstant rødt, eller når systemet eller gruppen er tilkoblet. Tastatur TouchScreen-indikation vises kun på displayet, når den er aktiv. Indbygget summer giver besked om alarmer, døråbninger og ind-/udgangsforsinkelser. Brandalarmdæmpning Slår branddetektoralarmen fra, inklusive den sammenkoblede alarm. Lær mere Bruger forhåndsgodkendelse Når funktionen er aktiveret, er visning af den aktuelle systemstatus og kontrolskærm ikke tilgængelig. For at få adgang skal brugeren forhåndsgodkende: Indtast en kode eller præsentere en personlig adgangsenhed på tastaturet. Kontaktløs godkendelse med en smartphone En smartphone med den installerede Ajax-app og Bluetooth Low Energy (BLE)-understøttelse kan bruges i stedet for Tag eller Pass til at autorisere en bruger. BLE er en radioprotokol med lavt strømforbrug. Tastaturet understøtter Android- og iOS-smartphones med BLE 4.2 og højere. Automatisk skærmaktivering Tastaturet vågner automatisk, når du nærmer dig det. Indflyvningsafstanden kan justeres i appen.

Anbefalinger Enheden er kun designet til indendørs brug

Sabotagebeskyttelse Autolås for uautoriseret adgang Tastaturet låser, hvis en forkert kode indtastes, eller ubekræftede adgangsenheder bruges mere end 3 gange i træk inden for 1 minut. Låsetiden justeres af PRO eller bruger med administratorrettigheder i Ajax-appen. Sabotagealarm Meddelelser om forsøg på at fjerne tastaturet fra overfladen eller fjerne det fra monteringspanelet. Lær mere Holdeskrue For at sikre tastaturet på SmartBracket. Beskyttelse mod spoofing enhedsgodkendelse Registrering af kommunikationstab efter 36 sek Registreringstiden afhænger af indstillingerne for guldsmed eller guldsmed/fibra.

Strømforsyning Batterier 6 × AA Forinstalleret. Beregnet batterilevetid op til 1,5 år Med standardindstillinger og op til 4 interaktioner med et tastatur pr. dag. Tastaturets driftsspændingsområde 10,5–14 V⎓, op til 0,4 A Batterierne fungerer som backup, når den eksterne strømforsyning er tilsluttet. Tastaturets nominelle driftsspænding 12 V⎓

Indhegning Dimensioner 172 × 82 × 26 mm Vægt 327 g Driftstemperaturområde fra -10°C til +40°C Driftsfugtighed op til 75 %

Farver Sort hvid

Fuldt sæt Tastatur berøringsskærm SmartBracket monteringspanel 6 АА-batterier (forudinstalleret) Installationssæt Hurtig start guide

74 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page